ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ - ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΑ


Ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, με πολύ γνώση, φαντασία, ομαδικότητα, κέφι, χαρά και προπαντός με πολύ περιπέτεια και αξέχαστες αναμνήσεις, έφτασε στο τέλος του. Το Προσκοπικό Καράβι έπιασε λιμάνι για εφέτος.
Οι Πρόσκοποι του Αγρινίου γιόρτασαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν την χαρά της ζωής. Το Σάββατο 28 Μαΐου πραγματοποίησαν την Πυρά Λήξης για την Προσκοπική Περίοδο 2010-2011.
Για 100 και πλέον χρόνια κάθε τέτοια εποχή σε όλη την Ελλάδα ανάβουν τέτοιες φωτιές και "καίνε" αδυναμίες, πάθη, εγωισμούς και όλα εκείνα τα κακά συναισθήματα που μπορεί να δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Συνάμα όμως οι σπίθες και η φλόγα αυτής της φωτιάς ζεσταίνουν και τις καρδιές των ανθρώπων φωλιάζοντας μέσα τους την αγάπη για το θεό, τον άνθρωπο και την πατρίδα, δίνοντας πραγματικό νόημα στις λέξεις αλτρουισμός, εθελοντισμός, προσφορά.


Κι αν ένα ταξίδι τελείωσε ένα καινούργιο ξεκινά. Όλοι μαζί έδωσαν νέο ραντεβού στην καλοκαιρινή κατασκήνωση τον Ιούλιο, υποσχόμενοι να μη λείψει κανείς.